5 vállalkozási ötlet nőknek

2024.06.10

Belsőépítész, lakberendező 

Ha jó ízlésed van és mindenhol meglátod, hogy hogyan lehetne kihozni az adott helységből a maximumot, akkor itt az idő, hogy elindítsd a saját vállalkozásodat. Ez a munka tökéletes neked, ha szeretsz mozgásban lenni. 

Online kurzusok szervezése 

Az online kurzusok nagyon elterjedtek manapság, ha valamiben igazán jó vagy, akkor miért ne kamatoztasd ezt a tudást? Senki nem szeret egy képzésen ülni és valljuk be ennyire lekötni az idejét, tehát nagyon is van létjogosultsága az online oktatásak. 

Tartalomgyártó 

Sokan szeretnének influencerek lenni, de kevesen futnak be és nagyon hosszú út vezet addig, hogy felkapott legyél. Viszont akár otthonról is tudsz pénzt keresni azzal, ha vállalkozásoknak tartalmat gyártasz. Sok vállalkozó nem tud létrehozni versenyképes megjelenésű tartalmakat, de nem is szeretnének főállásban foglalkoztatni valakit, így kiszervezik ezt a feladatot. 

Webshop

Nyilván mindenkinek az a véleménye erről, hogy már szinte minden megtalálható a piacon, de vannak még úgynevezett "niche" rések, amik annyit tesznek, hogy egy ágazaton belül egy kis szelete az adott termékcsoportnak, mint pl. hátizsákok, túrabakancsok stb. Ha van egy jó ötleted vágj bele, itt tudsz tanácsot kapni a vállalkozási lehetőségekről valamint itt tudsz tájékozódni a webshop készítésről. 

Piknik/rendezvényszervezés 

Szerintem ebben az ágazatban még bőven van potenciál. Ha jó ízléssel rendelkezel és szeretsz pörögni, akkor ez egy tökéletes vállalkozás lehet számodra. Első körben nagyobb beruházást igényel, mivel meg kell venni a szükséges felszerelést, viszont utána szolgáltatásként nagyon haszonnal lehet működtetni.