Bemutatkozás

Pongrácz Viktória vagyok a Bookify megálmodója. Amikor kicsi voltam állatorvos szerettem volna lenni, de a szüleim más pályát szántak volna nekem (jogász), így estem két szék közül a pad alá és lettem könyvelő és hamarosan közgazdász. 

Már a mérlegképes képzés alatt nagy szerelem lett a könyvelés, mindig is imádtam a logikai játékokat, feladatokat, így a számvitelt is mindig egy nagy logikai feladványnak tekintettem. 

Amikor a Bookify ötlete megszületett, az volt az alapvetésem, hogy egy új modern vonalat szeretnék nyitni ebben a szektorban, ahol az ügyfél az első és nem érzi kellemetlenül magát, ha esetleg butaságot kérdez. Éppen ezért itt mindig kedves és közérthető kommunikációban lesz részed, ha bármi kérdésed van 24 órán belül biztosan válaszolok rá. 

Több, mint 10 éve vállalkozom, állandóan ötletelek és belevágok új dolgokba, így született meg a gondolat, hogy egy komplex szolgáltatást nyújtsak a vállalkozni vágyóknak, hiszen ezt az utat én is sokszor megjártam már és emlékszem, hogy mielőtt könyvelő lettem nagyjából annyit értettem abból, amit az én könyvelőm mondott, hogy "Szia!".

Ha te is így érzel, akkor ne keseredj el, ez teljesen normális, hiszen a vállalkozás nem egyszerű dolog önmagában sem, pláne nem a vele járó adminisztrációk, határidők, bevallások. 

Minden egy jó ötletnél kezdődik, de sokan elhessegetik a gondolatot, hogy megvalósítsák azt, én is ilyen voltam sokáig, számtalan jó ötletet végül más vitt sikerre, aztán átkapcsoltam az agyam és elkezdtem tenni a dolgokért. Mindenkit arra buzdítok, hogy ha már az ötlet megvan és mellé némi kezdő tőke, akkor vágjon bele, mert ha soha nem próbálod meg, akkor soha nem tudod meg, hogy mi lett volna ha....

A vállalkozásindítási szolgáltatással, több mint 10 éves tapasztalattal, mint vállalkozó szeretném lefedni az indulás körüli teendőket, a weboldalkészítéssel pedig a versenyképesség növelését, hogy neked csak a vállalkozás működtetésére kelljen koncentrálnod! 

Haladva a modern korral, a tanácsadás és minden további tevékenység online zajlik, aminek az ügyfelek mindig örülnek, hiszen akár otthonról tudnak intézkedni.